ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας μέσω Internet ή τηλεφωνικά και παραλάβετε το προϊόν σας από το χώρο μας.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά για την ακριβή ημερομηνία παραλαβής για την καλύτερη εξυπηρετησή σας.

Με τον τρόπο αυτό, δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής και επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στο μοντέρνο χώρο του καταστήματος, να δείτε αλλά και να δοκιμάσετε από κοντά τα προϊόντα μας.

Διεύθυνση:

Ανατολικής Ρωμυλίας 39 , Νεάπολη, Ν. Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 56728

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πλήρ’ωστε το ποσό κατά την παράδοση της παραγγελίας . Υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ (ανεξάρτητα του ορίου παραγγελίας). Το ποσό της πληρωμής εξοφλείται στον υπάλληλο της courier την ώρα της παράδοσης του δέματος.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

Με την PayPal μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλής και σίγουρος για κάθε συναλλαγή σας. Πρόκειται για έναν από τους ασφαλέστερους τρόπους πληρωμής για τις Online αγορές σας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Κάνοντας μια παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας και επιλέγοντας τρόπο πληρωμής ‘’κατάθεση σε τράπεζα’’, η παραγγελία σας μπαίνει σε αναμονή μέχρι να πραγματοποιήσετε την κατάθεση.
Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και ο αριθμός της παραγγελίας. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί εντός 24 ωρών ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Καλό είναι η κατάθεση να είναι εντός 3 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, διαφορετικά ύστερα από μία εβδομάδα η παραγγελία σας θεωρείται ακυρωμένη.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε χρήματα είναι:

ΕΘΝΙΚΗ IBAN: GR1201102240000022400531046

Aριθμός Λογαριασμού: 22400531046

Δικαιούχος: Ιατρίδης Χριστόδουλος

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Για τα κατά ειδικής παραγγελίας προϊόντα είναι απαραίτητη η καταβολή εγγύησης.

Το ποσό της εγγύησης αντιστοιχεί στο 50% της συνολικής αξίας της παραγγελίας και μπορεί να καταβληθεί με τους προαναφερθέντες τρόπους.